Over ons

 

Oprichting

Op 1 juli 2018 heb ik Xè Xi Xè opgericht met als doel effectieve cosmetica tegen een betaalbare prijs van over de hele wereld hier in onze webshop aan te bieden. Het beste van alle werelddelen samengebracht op één unieke plek, op www.xexixe.nl

 

Het ontstaan

Mijn naam is Guo-Hua (uitspraak Kufa) en mijn idee om Xè Xi Xè op te richten is ontstaan, nadat ik last kreeg van mijn eerste rimpels.

Natuurlijk kan ik hier een mooie, boeiende of zelfs een spectaculaire verhaal vertellen over dat ik al mijn hele leven lang al last heb van een moeilijke, slechte huid of dat ik door een boeiende reis in het buitenland een aardige mevrouw tegen het lijf aan ben gelopen die me kennis liet maken met een wondermiddel. Niets van dit alles.

Ik ontdekte op een zonnige morgen, na zelfs een goede nachtrust, mijn eerste rimpels. Echte rimpels, rimpels die dus niet meer weggaan na het wassen van je gezicht of door jouw standaard crème, die je al trouw 20 jaar gebruikt, erop te smeren. Het was eerlijk gezegd best wel even schrikken, ook al hou je er rekening mee dat dat ooit een keer gaat gebeuren. En ik mag zeker niet klagen met mijn eerste echte rimpels op mijn 41ste. En persoonlijk vind ik rimpels ook wel mooi en fascinerend, maar schijnbaar niet bij mezelf.

Toen is mijn fanatieke zoektocht naar goede huidverzorgingsproducten begonnen. Met goede huidverzorgingsproducten bedoel ik producten die effectief zijn, maar die ook betaalbaar zijn. Een mooie balans tussen prijs en kwaliteit.

 

Visie

Mijn visie is ontstaan uit persoonlijke ervaringen en bevindingen. Bij mijn zoektocht naar goede huidverzorgingsproducten ben ik tot conclusie gekomen dat huidverzorgingsproducten en make-up die geheel of voornamelijk op natuur basis zijn geproduceerd, het meest effectief zijn. Deze (semi-) biologische, natuurlijke ofwel biologische huidverzorgingsproducten hebben de minste bijwerkingen. 

← Keer terug naar de backoffice    EU Gecertificeerd / Gratis verzending v.a € 50,- (NL) Verbergen